Det å sammenligne flere tilbud nå man leter etter forbrukslån, er noe alle burde ta seg tid til. Søknadene er uforpliktende og tar kun noen få minutter å få sendt av gårde elektronisk. Du kan også ”jukse litt” ved å bruke en låneformidler. Online24 er en av disse. Dette selskapet hjelper deg å skaffe flere typer forbrukslån uten sikkerhet, og i flere størrelsesordener.

Online24 skaffer lån fra flere banker

Låneformidlingen som Online24 foretar, er i samarbeid med DNB, Komplett Bank, Svea Finans, BB Finans, Collector Bank og yA Bank. Kombinasjonen av disse bankene gjør at Online24 har et bredt spekter av lånemuligheter. Kravene for å få låne gjennom denne formidleren er stort sett de samme som hos andre banker og lånemeglere. Merk deg at lånesummen kan bli justert i forhold til din økonomiske situasjon.

Vanlig forbrukslån inntil 500 000 kroner

Gjennom Online24 kan du søke om ordinære forbrukslån på mellom 10 000 og 500 000 kroner. Dette lånet har en ganske lav nominell rente som utgangspunkt. Dine rentebetingelser avhenger av hvilken kredittscore du har, da den fastsettes etter en individuell vurdering av bankene Online24 samarbeider med. Her vil lånestørrelsen også spille en rolle. Større lån har normalt lavere renter enn smålån. Nedbetalingstiden for de største summene er maksimalt 15 år, men du kan innfri lånet, eller betale ned raskere, uten at det tilkommer ekstra kostnader.

Brukskreditt til uforutsette utgifter

Online24 formidler også brukskreditt. Denne er på inntil 250 000 kroner, der du selv styrer hvilke beløp du vil ha disponible på kontoen din. Penger du ikke bruker, betaler du heller ikke renter av. Merk deg at med bruk her regnes også det beløpet du velger å ha disponible på din egen brukskonto. Du overfører selv beløpene ettersom du får behov. Dette gjør du når som helst på døgnet via nettbank eller kontofon. Brukskreditten er et godt alternativ til vanlige forbrukslån, for de som vil ha en viss buffer i økonomien. Denne kreditten er også tilgjengelig inntil seks måneder etter at den er helt oppgjort. Du trenger altså ikke søke på nytt om du ønsker en ny kreditt innenfor denne perioden.

Fleksibelt lån gjennom Online24

Du kan i tillegg søke om et fleksibelt lån på inntil 400 000 kroner gjennom Online24. Dette lånet er også en form for brukskreditt, der rentene løper på kun den delen av lånet du bruker. Fleksibelt lån gir deg også muligheten til å styre innbetalingene i større grad. Minimumsinnbetalingen hver måned er rentene og gebyrene, mens du selv bestemmer når du vil foreta innbetaling av avdragene.